Somos el primer eslabón (A) en la cadena de nuestra democracia. Somos los que decidimos que políticos no queremos.

5 de agosto de 2012

Lluís Miquel Pérez Segura, exalcalde de Reus (PSC)



Lenguaje corporal
 01.11 “ A la pregunta QUI TE LA CULPA DE LA CRISI? , el senyor Perez respon pasats 4 segons i ho fa iniciant la resposta amb la mateixa pregunta , 1er indici de que es una pregunta que li resulta incomoda el cerbell limbic detecta una amenaça i respon en fase de paralitzacio per evaluar la situacio amb temps suficient com per que el seu sistema cognitiu pugui preparar una resposta idònia, ho fa responent min 01.17” que : ES CULPA DE TOTS UNA MICA PER QUE TOTS EM ABUSAT . indici 2 justament en aquest moment apareix una microexpressio de felicitat. En una pregunta com aquesta una persona que es pugui sentir minimament responsable hauria de expressar un sentiment negatiu.
A la pregunta ANIRA ALGU A PRESO PER LA MALA GESTIO?, min 03.02” el senyor perez respon que NO QUE UNICAMENT POT TENIR REPERCUSIONS ADMINISTRATIVES, justament en aquest moment apareix una microexpresio mixta entre tristessa i por , possiblement per que esta segur que no tindra responsavilitat penal per les gestions fetes tot i que te por a tenir responsavilitat administrativa amb alguna multa important 
Al min 03.18 apareix un gest apaciguador al qual el senyor Perez quan argumenta la pregunta anterior de si algu anira a preso diu que hi ha un parell de questions al jutjat simplement per poder coneixer informacio i justament en aquest moment es toca el nas 03.20” , normalment en aquest context vol significar que sap mes del que diu , pot ser amaga informacio o pot ser no estan al jutjat simplement per informar.  

Al minit 03.43 se li pregunta si LI FA POR SORTIR IMPUTAT? , el senyor Perez respon que NO i justament apareix un gest apaciguador de bufar , novament el cervell limbic detecta una pregunta estressant i posa en marxa el sistema defensiu per normalitzar la situacio bufant intentant tranquilitzar-lo ( recordem que quan alguna cosa ens fa mal tambe bufem ) i posterior ment apareix una microexpressio de por . 
Seguidament al minut 03.51 “ mentre justifica la anterior pregunta fa una pujada de espatlla , com si amagues el cap reduint silueta , una vegada mes el cervell limbic que ja havia detectat una amenaça i que va intentar anivellar l’estrés creat bufant , al adonar-se que resulta una situacio de risc d’onar l’ordre de fugir socialment disimulada pujant l’esquena i amagant el cao com es por veure a l’imatge.  

REPÚBLICA CHECA: Lluís Miquel Pérez Segura

 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YQs3WSHLSxU


No hay comentarios:

Publicar un comentario